Német vasút 1959

XX. század

Hamburg-Altona / Flensburg, Nyugat-Németország 1959

Walter Hollnagel német fotós csodás színes képei a Hamburgi vasútállomásról és a dán-német határon lévő Flensburgról, ahol egykor a vasútról kompra lehetett szállni.

* * * * *

Kövess minket Facebookon!* * * * *

A hírlevél feliratkozóknak ajándék privát bejegyzések

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol minden héten egy levélben megkapod a héten megjelent bejegyzéseket. Ez a legjobb módszer, hogy ne maradj le egyetlen érdekes cikkről sem. A hírlevél feliratkozás ingyenes és bármikor le lehet iratkozni.

A feliratkozók rendszeresen kapnak hozzáférést olyan cikkekhez is, amit más nem láthat. Ezekkel a privát cikkekkel köszönjük meg a feliratkozók bizalmát. Ha te sem szeretnél lemaradni az extra cikkekről, iratkozz fel még most!

 

Köszönjük, ha megosztod a bejegyzést!

Hozzászólások

A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de a hozzászólások minden esetben csak kézi moderálás után jelennek meg.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a hozzászólók által írt hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal szerkesztőinek véleményét, azokért felelősséget nem vállalunk. A nem megfelelő hozzászólásokat töröljük!

4 hozzászólás

  1. Erdekes kep az osszes, koszonom 🙂
    Az a mozdonyfordito nem semmi. Gyerekkoromban egyszer lattam ilyent Magyarorszagon, de az csak ket iranyba tudott forditani 🙂

  2. nem lehetne a nagyobb képeket “új ablakban nyíljon meg” módon linkelni? (ne adj isten galériába tenni) elég fárasztó az állandó vissza nyomkodás 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

*