Német vasút 1959

XX. század

Hamburg-Altona / Flensburg, Nyugat-Németország 1959

Walter Hollnagel német fotós csodás színes képei a Hamburgi vasútállomásról és a dán-német határon lévő Flensburgról, ahol egykor a vasútról kompra lehetett szállni.

A hírlevél feliratkozóknak ajándék privát bejegyzések

Elindítottuk hírlevelünket, ahol heti egy-egy levélben szólunk a legújabb bejegyzésekről. Iratkozz fel te is, így nem maradsz le a legújabb bejegyzésekről. A feliratkozás ingyenes, és ingyenes is marad. Bármikor leiratkozhatsz.

Figyelem! A jövőben az oldalon olyan cikkek is megjelennek majd, melyek elérhetőségét csak a hírlevél feliratkozók kapják majd meg.

 

Köszönjük, ha megosztod a bejegyzést!

Hozzászólások

Figyelem, változás! A hozzászólásokhoz kísérleti jelleggel nem szükséges regisztráció, de a hozzászólások minden esetben csak kézi moderálás után jelennek meg.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a hozzászólók által írt hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal szerkesztőinek véleményét, azokért felelősséget nem vállalunk. A nem megfelelő hozzászólásokat töröljük!

Felhasználónevet továbbra is lehet regisztrálni, ezzel elkerülhető, hogy más hozzászóló visszaéljen egy bejáratott névvel. Regisztrálni itt lehet (új fülön nyílik meg)
A regisztrációról értesítő email azonnal megérkezik a megadott címre, amennyiben nem található, meg kell nézni a Spam vagy Levélszemét mappát, és ott Nem spamnek jelölni!

4 hozzászólás

  1. Erdekes kep az osszes, koszonom 🙂
    Az a mozdonyfordito nem semmi. Gyerekkoromban egyszer lattam ilyent Magyarorszagon, de az csak ket iranyba tudott forditani 🙂

  2. nem lehetne a nagyobb képeket “új ablakban nyíljon meg” módon linkelni? (ne adj isten galériába tenni) elég fárasztó az állandó vissza nyomkodás 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

*