Saigon taxi 1962.

XX. század


Tudja valaki esetleg, hogy milyen típusú gépkocsi volt a Saigon Taxi?

* * * * *

Kövess minket Facebookon!* * * * *

 

A hírlevél feliratkozóknak ajándék privát bejegyzések

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol minden héten egy levélben megkapod a héten megjelent bejegyzéseket. Ez a legjobb módszer, hogy ne maradj le egyetlen érdekes cikkről sem. A hírlevél feliratkozás ingyenes és bármikor le lehet iratkozni.

A feliratkozók rendszeresen kapnak hozzáférést olyan cikkekhez is, amit más nem láthat. Ezekkel a privát cikkekkel köszönjük meg a feliratkozók bizalmát. Ha te sem szeretnél lemaradni az extra cikkekről, iratkozz fel még most!

 

Köszönjük, ha megosztod a bejegyzést!

Hozzászólások

A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de a hozzászólások minden esetben csak kézi moderálás után jelennek meg.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a hozzászólók által írt hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal szerkesztőinek véleményét, azokért felelősséget nem vállalunk. A nem megfelelő hozzászólásokat töröljük!

2 hozzászólás

  1. A kérdés bizonyára beugratós volt. A megoldás: Renault 4CV. Az autót Európában az ötvenes évek közepéig gyártották. Ez volt a Renault első farmotoros autója. A teljesítménye 15KW és alig nyom többet fél tonnánál,érdekes megoldások jellemzik;az alaptípusnak pl.: nem voltak ajtókárpitjai,csak egy kis “tapéta”a karosszéria lemez belső oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

*