céges karácsonyi ajándék
Mindennapok

Fontos tanácsok a tökéletes céges karácsonyi ajándék megtalálásához

“Mi lehetne megfelelő céges karácsonyi ajándék a dolgozóknak?” – ez egy olyan kérdés, amely évente legalább egyszer megfogalmazódik a cégek erre a feladatra ráállított munkatársaiban.

Ezen pedig mi egy cseppet sem csodálkozunk, mivel ez a kérdéskör még a leggyakorlottabb ajándék vásárlóknak is komoly fejtörést okoz. Talán sok szempontból még nagyobbat is, mint az üzleti partnereknek szánt ajándékok esetében, hiszen a legtöbb munkatárssal általában közvetlen kapcsolatban állunk – főleg, ha kisebb cégünk van.

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben segítségképpen adunk néhány tippet, amelyek betartásával gyerekjáték lesz majd a tökéletes ajándék kiválasztása idén karácsonyra.

Kerüljük a túlzottan nagy értékű ajándékot!

Ha egy túlzottan nagy értékű dolgot adunk karácsonyi ajándék gyanánt, akkor a megajándékozott lekötelezettnek érezheti magát, és azt vélheti, hogy az adósunkká akarjuk tenni, vagy egy nemtelen gesztust szeretnénk kompenzálni.

Ennek még a gyanúját is érdemes elkerülni, mivel egy életre megmérgezheti a dolgozókkal való viszonyunkat, amely rendkívül rossz hatással lehet a munkahelyi morálra is.

Kerüljük a “jó lesz ez is” felfogást a vásárlás során!

Nagyon sokszor találkozhatunk olyan szituációval, hogy némely cégtulajdonos a különböző konferenciákról és rendezvényekről visszamaradt „szóró ajándékot” adja a munkatársaknak karácsonyi ajándék gyanánt, mondván, hogy nekik jó lesz ez is.

Ez azonban nem egyszerűen hiba, hanem főben járó bűn is. Ezzel ugyanis azt üzenik a munkavállalóknak, hogy egyáltalán nem törődnek velük, ami hosszú időre megmérgezheti velük fennálló kapcsolatot.

Abban az esetben viszont, ha egy olyan ajándékcsomagot választunk nekik az ajandekcsomagom.hu weboldal kínálatából, amely számukra fontos dolgokat tartalmaz, akkor azt a megbecsülésünk jelének tekintik majd. Például, ha szeretnek teázni biztosan értékelni fogják majd a Díszdobozos karácsonyi gyümölcstea válogatást vagy a Karácsonyi teadélután csomagot.

Végül ne feledkezzünk meg a csomagolásról sem!

Egy takaros csomagolás is az igényességről és az odafigyelésről árulkodik, így rendkívül fontos, hogy ne csak az ajándék kiválasztására fordítsunk különös gondot, hanem a csomagolásra is!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük