Mindennapok

Hasznos a Rossmann akciós újság

Akciós vásárlás még kozmetikumok, tisztitószerek és drogéria termékek esetében is lehetséges, nemcsak élelmiszerekében. Az akciós újságok átlapozása segíthet kiválasztani a következő vásárlás termékeit és jobban beosztani büdzsénket az ilyen típusú árucikkekre.

Leggyakrabban megtalálható akciók a %-os árleszállítások, n+1-es akciók vagy ajándékcsomagos akciók, utóbbiak főként ünnepek és különleges alkalmakkor keresettek.

Rossmann akciók a hűség program keretén belül

Az akciók mellett, tovább spórolhatunk, ha kihasználjuk a Rossmann hűség programját. Akár minden vásárlás esetén bizonyos %-kal olcsóbban vásárolhatunk meg kijelölt termékeket, aminek értéke párszáz forintig is felmehet, alkalmakként akár 80%-kal is olcsóbb árat foghatunk ki a Rossmann termékeknél.

A hűség program időnként meghatározott értékű utalványokban és kuponokban részesülhetünk, beleértve meglepetést tartogató kaparós kuponokat is. A plusz kedvezmények egyre bővülnek ahogy nő a hűség programban levő résztvétel, így, ha arany VIP tagokká vállunk kihasználhatjuk a Rossmann hűség program teljes körű előnyeit.

A Rossmann akciós újság oldalain is fellelhetők egyes kedvezmények, főleg a megszabott időszakra érvényes akciókról olvashatunk, amelyek kiemelt termékcsoportokra vagy márkákra vonatkoznak. Érdemes kihasználni ezen akciókat mert az árkülönbségek segíthetnek megvásárolni a kedvenc termékekeinket jobb áron vagy végre kipróbáljunk olyan árucikket, amire régóta vártunk, de akadályozott az ára.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük