Mindennapok

Mindenki szeret jól járni

Mindenki szeret akciósan vásárolni, még ha tudatlanul is teszi ezt. De sokan vannak közülünk, köztük jómagam is, akik aktívan keressük az akciókat, mert tudjuk, hogy egy adott ponton az a 15%-os árkedvezmény lehetővé teheti, hogy akár nagyobb mennyiséget is meg tudjunk vásárolni a kedvenc termékünkből.

Sőt érdemes az üzletben is jól körülnézni, mert biztosan felfedezünk még pár olyan kedvezményt, ami nem „fért bele” az akciós újság lapjaira, egyszerűen azért, mert számos márka és termékcsoport létezik és lehetetlen mindet feltűntetni egy hétre szóló akciós újságban.

Hazai termékek akcióban az Aldi üzletekben

Mi lehet jobb annál, hogy hazai származású terméket fogunk ki akcióban? A kedvező ár mellett kiváló minőséget és frissességet kapunk. A többi üzletlánchoz hasonlóan az Aldi akciós újság oldalain is megtalálhatjuk a hazai származású termékeket, keressük tehát a kiemelt jelzéssel ellátott cikkeket. Nagyon is előnyős a hazai termékek vásárlása, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy az alapanyagok kiváló minőséggel rendelkeznek és a gyártási procedúra is a legmagasabb standardok alapján történik.

Hetente találhatunk az akciós újságban és az Aldi üzletekben magyar származású termékeket leárazva, ezáltal is bátorítva a vásárlókat a hazai árucikkek fogyasztására. Ezen szempont azért is fontos, mert rengeteg kis és nagyméretű vállalkozást támogatunk azáltal, hogy hazai gyártmányú terméket választunk. Gazdaságilag is lényeges, hiszen a munkahelyek megőrzéséhez és fejlesztéséhez is hozzájárulunk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük