Mindennapok

Angol szövegírás

Az angol szövegírás olyan szolgáltatás, amit Magyarországon csak nagyon kevés szövegíró ügynökség vállal. Ennek két oka van: egyrészt kevés az olyan szövegíró, aki tud angolul, másrészt a fordítók nem írnak szövegeket. A két szakma metszete az a kevés szakember, aki angol cikkek, angol nyelvű weboldal tartalmak elkészítését vállalja.

De mikor van szükség angol szövegírásra? Az angol nyelvű tartalomfejlesztés nagyon fontos a nemzetközi piac meghódításakor, vagy a Magyarországon élő angol nyelvű külföldiek elérésekor.

Ma már egyetlen olyan vállalkozás sem lehet meg angol nyelvű tartalom nélkül, mely nem csak a magyarokat célozza, így az angol nyelvtudás jelentősen felértékelődött.

Angol szövegírás árak

Körbe néztünk a piacon, és megkerestük, az egyes ügynökségek vagy szövegíró vállalkozások mennyiért készítenek angol nyelvű tartalmakat. Csak az olyan vállalkozásokat vettük számításba, amelyek legálisan (számlával) végzik ezt a tevékenységet, és áraikat megjelenítették a piacon.

Ennek a megközelítésnek két oka van:

  • a számla nélküli ügyeskedők elveszik a munkát a becsületesen adózó vállalkozások elől, ráadásul lebukás esetén az adóhatóság minden megbízójukat is vizsgálja
  • akik pedig nem írják ki az áraikat, azok nem tisztelik meg az ügyfeleiket az egyenes válasszal

Ezt a két dolgot figyelembe véve a következő ajánlatokat találtuk a piacra az angol szövegírás kategóriában

Tartalomkeszites.hu – 3 Ft/karakter ártól

A tartalomkeszites.hu szövegírói szolgáltatásai között elérhető az angol szövegírás, blogolás, weboldal tartalom, PR cikkek és számos más anyag.

Angol SEO szöveg megírását is vállalják, a szolgáltatásaik 3 Ft/karakter ártól érhetők el. Itt olvasható bővebb információ: angol szövegírás

Szovegiras.co.hu – 7 Ft/karakter ártól

A szovegiras.co.hu nem rendelkezik külön aloldallal az angol cikkírás szolgáltatására, azt a magyar nyelvű cikkírási ajánlatuk alján jelzik egy mondatban.

Az angol cikkeik 7 Ft/karakter ártól érhetők el.

A Google találatait áttekintve nem találtunk több ajánlatot. Volt még 4-5 vállalkozás, amelyik nem tette közzé az árait, így nem kerestük meg őket. A többiek pedig már tanfolyamot reklámoztak, és nem angol nyelvű szövegírást.


Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük