friss gyümölcsök
Mindennapok

Mindenki az akciókat keresi

Az Aldi egy olyan hely, ahol valóban jó áron kapunk jó minőségű dolgokat, akár magyar készítmények is széles választékban megtalálhatók. Ami igazán kiemelkedő a sokféle portéka közül, azok a szezonális termékek. Gyakran előfordul, hogy már szezon előtt akciósan vehetünk egyes termékeket.

Az Aldi újság legalább hetente, de olykor akár kétszer is frissül, emellett olykor egyedi akciókkal is megörvendeztetnek minket.

Természetes az újság nemcsak szórólap, de online változatban is rendelkezésre áll. Az online változat előnye, hogy bármikor belelapozhatunk, akár vásárlás közben is, nem jelent problémát, ha magát az újságot esetleg valahogy elkevertük.

Aldi kedvezmények

Sokan bevásárláskor az akciós termékekre koncentrálnak, mert tudják, hogy a következő héten új akciók lesznek, ezért ami nem elengedhetetlenül szükséges, annak vásárlásával várnak. Inkább olyan terméket vesznek, amire esetleg nem azonnal, csak később lesz szükségük. Az azonnali szükségletüket pedig az akciós kínálathoz igazítják.

Kuponok az Aldi újságok lapjain

Amerikában például családok foglalkoznak kupongyűjtéssel. Az akciós újságok tömegét nézik át, és vágják ki belőle a kuponokat. Vannak, akik külön excel táblában tartják nyilván kuponjaikat, hogy egyiket se felejtsék el, mindet fel tudják használni. Ott azonban ez a rendszer kicsit másképp működik, mint nálunk, mert ott a kuponok összevonhatók, felhasználhatók egy adott termékre. Ott igazán mindenre mindig van akció. Aki nagyon-nagyon ügyes és szemfüles, összeválogatja úgy is bevásárolt dolgokat, hogy extrém esetben fizetnie sem kell, sőt, még a pénztárnál pénzt vagy kupont kap vissza. Az már más kérdés, hogy hol tárolja a megvett konzerv vagy papírtörlő hegyeket…

Természetesen hazánkban is vannak kuponos akciók, melyek például bizonyos újságokból vághatók ki, de a nagyobb bevásárló központokban is osztogatják azokat. Sokan élnek is ezekkel a lehetőségekkel, olykor tényleg annyira sok a vásárló, hogy szinte egy tűt sem lehet leejteni.

Nem titkolt célja ezeknek a vásárlásoknak az, hogy növeljék a vásárlói kedvet, tehát bevonják a vásárlásba a passzívabbakat, valamint az is, hogy a vásárlók előre hozzák vásárlásaikat.

aktivizálni, elérni. A háztartások vásárlásainak előrehozására, egy termék kifuttatásának elősegítésére, bevezetés támogatására, termékválasztás befolyásolására, kipróbálás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük