Megadták a módját

XX. század

Ceausescu Észak-Koreában és Kínában 1971.

Nicolae Ceausescu minden románok kundukátora a “Kárpátok Géniusza” ugyan már elég régóta alulról szagolja Elenát, ám 1971-ben még hatalma csúcsán volt. Abban az évben egy kelet-ázsiai körútra indult, ahol a baráti országok vezetői fogadták. Útba ejtette Kínát, Vietnamot és Észak-Koreát.

A legparádésabb fogadtatásban hol máshol, mint Észak-Koreában részesült, ahol Kinyílt Szem elvtárs szorgos alattvalóinak százezrei alkottak elképesztő formációkat, táncoltak, éljeneztek.

* * * * *

Kövess minket Facebookon!* * * * *

Emitten pedig a Kínai welcome by Mao:

Az akkor még Észak-Vietnam néven futó szocialista országbéli fogadtatásáról nem maradt fent film, lévén ott még nem találták fel a mozgóképet akkoriban.

Azért az, hogy egy közelmúltbéli felmérés szerint a románok 83%-a jó vezetőnek tartja Csaut, minimum elgondolkodtató.

 

A hírlevél feliratkozóknak ajándék privát bejegyzések

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol minden héten egy levélben megkapod a héten megjelent bejegyzéseket. Ez a legjobb módszer, hogy ne maradj le egyetlen érdekes cikkről sem. A hírlevél feliratkozás ingyenes és bármikor le lehet iratkozni.

A feliratkozók rendszeresen kapnak hozzáférést olyan cikkekhez is, amit más nem láthat. Ezekkel a privát cikkekkel köszönjük meg a feliratkozók bizalmát. Ha te sem szeretnél lemaradni az extra cikkekről, iratkozz fel még most!

Köszönjük, ha megosztod a bejegyzést!

Hozzászólások

A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de a hozzászólások minden esetben csak kézi moderálás után jelennek meg.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a hozzászólók által írt hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal szerkesztőinek véleményét, azokért felelősséget nem vállalunk. A nem megfelelő hozzászólásokat töröljük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

*